♥ On the move ♥

Nu ska jag alldeles strax packa in mig själv i bilen och ge mig iväg för att träffa mitt team på nya jobbet där jag börjar på måndag. Ska bli himla kul! Lunch + visning av lokaler och träffa alla blir det och efter det åker jag vidare till Mall of Scandinavia för att möta upp med en kompis. Aldrig varit där tidigare så kände att det var dags, även om jag helst undviker stora köpcentrum eller andra ställen med mycket människor just nu när det skrivs så mycket om terrordåd (usch!) Jag har siktet inställt på inredning. Ska ställa i ordning ett hörn i sovrummet med fotölj, läslampa och ett litet bord. Sitter ofta i sovrummet på kvällarna men skulle, för rygg och nackes skull, gärna hålla mig borta från sängen.
image (1) kopia
Tänker mig något liknande den här bilden som jag har som inspiration. Får se vart det landar.
image (1)
TACK för all fin respons på facebook, instagram och här i bloggen efter mitt inlägg om Mirijam igår. Jag ser att ni många som delat mitt blogginlägg på facebook men kan tyvärr inte se vilka ni är. Önskar jag visste så jag kunde ge er alla en stor KRAM! Det känns så fint att veta att ni är många därute, som varken känner mig eller Mirijam, men som vill sprida omtanke och hjälpa ♥ ♥ ♥

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s