♥ Härligheter och ohärligheter ♥

Gårdagen började på ett väldigt behagligt sätt. Lämnade tjejerna på förskola och skola, tog en promenad med hög musik i lurarna och åt frukost när jag kom hem.
0

1
Hade en tid bokad på salong Visage 10:45 så jag satte mig i bilen strax innan 10 och åkte in  mot stan.
Vid avfarten från Vallhallavägen mot Sturegatan så är det ett övergångsställe precis där Sturegatan börjar. Det var grön gubbe och en äldre farbror var på väg över så jag bromsade in för att vänta in honom. Några sekunder efter att jag bromsat in kastades både jag och bilen framåt med en väldig smäll bakifrån och jag förstod att jag blivit påkörd.

Jag rullade fram bilen några meter för att parkera så gott det gick och klev sedan ur för att prata med föraren i bilen bakom. Tog kontaktuppgifter och några bilder (hade mamma på telefonen samtidigt som jobbar med försäkringar) och sedan åkte han vidare och jag kröp tillbaka in i bilen. Hade inga känningar eller ont någonstans men var såklart chockad och skakig i kroppen.

Från härligheter till ohärligheter till härligheter på nytt så åkte jag vidare mot salongen och fick en superskön behandling av proffsiga Caroline Jönsson.
3

Kände mig något omtumlad men kunde ändå slappna av. Blev en crash course i hur snabbt tillvaron kan förändras. Vissa saker går helt enkelt inte att påverka och därför har jag alltid varit, och är, en stark förespråkare av att leva här och nu med allt vad det innebär. 

Idag är tanken en promenad och lunch med en kär vän som jag känt sedan jag var 14 men jag tror vi får skippa promenaden och satsa allt på lunchen istället med tanke på att det snöar (!) just nu. 

Go home April! You are drunk… ;)

XXX
Sig 1.1.3-2

En reaktion på ”♥ Härligheter och ohärligheter ♥

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s