♥ Dreamers & Doers ♥

För dig som behöver inspiration i en annars tråkig vardag där hjulet snurrar lite för fort, eller för dig som behöver pepp inom företag/karriär eller bara vill träffa sköna människor, mingla, lyssna på föreläsare, bli glad och få energi: Gå med i nätverket 4good.

Saxat från hemsidan:

4good startades redan 2004 runt ett köksbord med fyra tjejer som bestämde sig för att göra något meningsfullt. Att jobba för att andra ska må bra. Idag, många år senare, är 4good Sveriges största kvinnliga inspirationsnätverk med mer än 27 000 medlemmar och drivs av Carina Sunding och Marie Thorslund.

– Vi vill inspirera våra medlemmar att inse sin fulla potential och förverkliga sina drömmar, säger Carina. Vi på 4good älskar att lyfta fram människor, både kända och okända, som vi tycker inspirerar! Det kostar inget att vara med, tvärtom – det är vår ambition att du istället skall få så mycket som möjligt tillbaka.

Som medlem går du alltid till bättre pris på våra 4goodkvällar och alla våra 4goodevents (resor, frukostar, inspirationsdagar), får vårt nyhetsbrev, inbjudningar & erbjudanden från våra partners och har möjlighet att knyta kontakt med andra 4goodare

Så…. Vill du ha mer inspiration, solsken och energi i ditt liv? Har du en dröm du vill förverkliga? Eller bli peppad av andra som gjort det? Join the Sunshine Revolution!

IMG_4042
Gårdagens event dreamers & doers startade med att Carina och Marie invigde genom att berätta sin story om hur 4 good kom till och hur nätverket utvecklats med tiden. Jag ÄLSKAR dem och har träffat dem tidigare (spontansökte ett jobb hos dem för en tid sedan och fick komma på intervju)
IMG_4043
The true dream team! ♥

Föreläsarna för dagen var Hanna och Maria, två tjejer i organisationen Vi gör vad vi kan, entreprenörsduon Charlotta Wågert och Katarina Bergegård som grundat loppi.se, företagaren Charlotte Hågård som är expert på hur man bygger sitt personliga varumärke, grundaren till Urban Deli, Jesper Weidlitz, entreprenören och appdrottningen Susanne Birgersdotter som bland annat har utvecklat spelet IGOTCHA och yogaentreprenören Peter Munteanu som grundat Yogobe.

IMG_4084
Fin liten goodiebag från 8T8

XXX
Sig 1.1.3-2

7 reaktioner på ”♥ Dreamers & Doers ♥

 1. Kul! Jag var också där igår. Visst var det inspirerande att lyssna på allas berättelser! Har nyligen upptäckt 4good, men blev intresserad av dem. Ska läsa mer och se om jag kanske ska gå med.
  Tack för en fin blogg :)

  Gilla

   1. Jag tyckte nog bäst om tjejerna från Loppi och Carina och Marie själva. Det var inspirerande och härligt att höra hur de bjöd på sig själva, berättade ärligt om både positivt och negativt och betonade hur mycket det betyder att våga följa sin magkänsla och göra något som är ens passion. Vilka gillade du bäst?

    Aha, så bra att det inte kostar något! Hur kom det sig att du gick med? Vad har du deltagit i och har du fått några bra kontakter eller träffat trevliga personer?

    Gilla

  1. Gillar alltid Marie och Carina bäst. De är fantastiska :) Jag blev tipsad av en kompis som gått med för några år sedan. Har hittills bara gått på deras events men skulle gärna gå med i affärsnätverket så småningom också. Kram

   Gilla

 2. Sånt här är ju SÅ kul! Jag behöver all inspiration just nu, dela gärna med dig om du har fler tips, vill så gärna fortbilda mig på olika sätt och bli bättre på att nätverka och sälja in. Försvinner alltid in i på kontoret när ledningen dyker upp. Vi hade Filippa Reinfeldt på besök för någon månad sedan. Var fanns Sofie? På kontoret med stängd dörr. Suck. 😑

  Gilla

  1. Jag är verkligen inget nätverksproffs heller- får ont i magen och mår dåligt när det blir påtvingade samtal men pushar mig själv att göra det.
   Om du vill ha inspiration kring människors stories, entreprenörskap och att våga så tycker jag du ska lyssna på sunshinepodden, den är superbra!
   Ps. Funny story: jag gick fram till en okänd man på kontoret för några veckor sedan och frågade om han hade fått hjälp (han hade stått vid receptionen i typ 15 minuter). Tack, svarade han och ja, han hade fått hjälp. 15 minuter senare gick jag igen och frågade: är det säkert att allt är ok? Han nickade och log lite pillemariskt. Sen sa en kollega när jag nämnde hur konstig han var att det där, det är ju Mona Sahlins livvakt (hon var på kontoret då) 😂

   Gilla

   1. Haha, usch vad lika vi verkar vara. Sa just till P att jag tycker det är så konstlat och forcerat när man ska prata med någon bara för sakens skull, blir så väldigt obekväm och medveten då.
    Det är bra att utmana sig själv! Heja!
    Den ska jag lyssna på när tillfälle ges (eller snarare tas …) 😊

    Gilla

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s