♥ Herbivore botanicals ♥

En ny kärlekshistoria har börjat.

För några veckor sedan gjorde jag en beställning på tre produkter från märket herbivore botanicals. Hade bara läst lite om märket innan men aldrig kommit i kontakt med några produkter. Tänkte att det var värt en chansning så jag klickade hem en beställning och nu har de levererats hela vägen från USA hem till mig.

Är SÅ glad att jag gjorde den här chansningen för de här produkterna är helt galet bra! Inte bara doftar de underbart utan de är otroligt snygga också! Påminner väldigt mycket om byredos typsnitt tycker jag men har snyggare förpackningar- signed by illustratören Agata Wierzbicka.

1

5.JPG
Snygga förpackningen till coco-rosen.

2
Den här skrubben doftar svagt av kokos, torkade rosblad och socker/sockervadd. Testade på dotterns händer innan läggdags igår. Hon är extremt torr under vinterhalvåret (eksemhud) och denna skrubbade bort det värsta och gjorde händerna betydligt mjukare.
Jag använde den även på hela kroppen i duschen i morse och det som är så bra är att oljan sitter kvar på huden efteråt, utan att vara klibbig.

3
Den här kroppsoljan är bara såååååå bra! Doftar himmelskt (är alltid svag för nerolidoft) men framförallt är den oerhört bra- och dryg. Smälter in bra i huden (återfuktar) utan att lägga sig på ytan. Jag använde på hela kroppen efter duschen och stod och mmmm:ade för mig själv i badrummet.

4
Kvar att testa: coconut milk bath soak. Doftar aaaaaaahhhhh-gott! Denna innehåller dessutom bara fyra ingredienser. Tummen upp!

Alla deras produkter innehåller endast naturliga och ekologiska ingredienser (örter, lera, salter och kallpressade oljor). Inga konserveringsmedel eller djurtester.
Fria från syntetiska ingredienser, parabener, natriumlaurylsulfat, ftalater, kemikalier, gluten, mineraloljor och petroleum.

Du kan läsa mer om herbivore botanicals här

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s