♥ Weekend ♥

Hjärnan fick frispel i helgen. Jag råkade logga ut från bloggen och sedan kom jag inte ihåg lösenordet. Letade febrilt efter dokumentet där jag skrivit ner det men allt var borta.

Den paniken!

Men nu så… Ordningen återställd och jag är en happy puppy igen.

Helgen har jag spenderat med en PMS-peak utan dess like. Det har puttrats och väst åt alla håll och kanter och alla i min närhet har fått hålla sig undan.
IMG_3725
Lägligt nog vankades lunch med bubbel tillsammans med några grannar på lördagen så då fick jag kamma till mig och anstränga mig för att visa min trevligaste sida och bubblet hjälpte till på traven kan jag meddela. Hem kom sen en gladare och spralligare mama på sin cykel.

Annars har sambon sparkat ut mig på promenader i helgen- det brukar hjälpa. Samtal med vänner eller bara musik i lurarna.
IMG_3752

I morgon är det dags för en ny veckans vegetariska- kanske snart det enda den här, för tillfället, tråkiga bloggen kommer att handla om ;) Testat nytt recept som blev mycket gott!

Denna vecka jobbar jag bara måndag och tisdag. Sen är det tackohej till gamla jobbet och några dagars ledighet innan det nya börjar.
Jag har redan fyllt de lediga dagarna med trevligheter: pedikyr, luncher, frukost med ett business nätverk och så en halvdag med gänget på 4good. Längtar!

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s