♥ Helgen ♥

Är så orkeslös just nu. Noll energi… Vet inte om det beror på någon släng av Agnes virus som hon haft, sömnlösa nätter, stress eller dålig kost. På något vis brukar ju det där gå hand i hand, i alla fall för mig. Stress = sover dåligt = dålig kost.

I morgon kör jag en utrensning på nytt. Det blir sockerdetox lagom till påsk och mat med bra energi (slut på joe and the juice-luncher för mig). Någon som vill haka på?

Vi skulle egentligen haft kalas för Stella idag men på grund av Agnes sjukdom i veckan så bestämde vi oss för att skjuta på det och det var helt rätt beslut. Både jag och sambon har något skit i kroppen och Agnes var dessutom helt förstörd igår av ont i öronen så vi var en bilresa bort från att åka in till akuten med henne.

Trots allt så har helgen varit väldigt mysig. 8-åringen tyckte att gårdagen var den bästa födelsedagen någonsin (OBS! Vi har ej hotat det lilla flickebarnet för att säga så). Vi har hunnit pyssla här hemma, fixat massa ärenden i centrum och idag var även jag och äldsta på bio och såg Alvin och gänget.

Nu är vi redo för en ny arbets-, skol- och förskolevecka!
1
Nyvaken och förväntansfull 8-åring (tänk att jag varit mamma i hela 8 år!)

2
Frukostbricka med presenter, ljus och varm choklad ♥ Önskar jag hade filmat när vi gick uppför trappan och började sjunga. Den minsta när hon sjunger ja må hon leva… STORKNAR så sött!

3
På akademibokhandeln i vårt centrum. Den lilla har en grej för vuxenböcker. Så fort det finns böcker i närheten (pocketböcker är den bästa sorten) så måste hon in och bläddra. En efter en tar hon en bok på ett hyllplan, bläddrar igenom alla sidor och ställer sedan tillbaka för att gå vidare till nästa bok. Vad är det för fetisch?! 

XXX
Sig 1.1.3-2

 

2 reaktioner på ”♥ Helgen ♥

  1. Usch, hoppas att alla frisknar till snart. Storfisen lät otroligt stolt när man ringde henne. Galet att det har gått 8 år <3

    Gilla

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s