♥ Dead woman walking ♥

1

2

3
Såhär har de senaste dygnen sett ut: säng (sova), smoothie, soffa/soffbord (läsa bok/kolla serie). Är just nu en dead woman walking och 100% uttråkad. När ska det gå över?!

Mådde bra i helgen. Tränade, hade energi, njöt av familjetid osv osv. Var hos bästis i söndags i flera timmar och hade lyckorus när vi åkte därifrån i känslosvall av att ”komma hem” och få landa. Åkte vidare till middag hos grannar. Sen… när vi kom hem och jag satte mig ner för att jobba så kände jag att jag inte mådde så toppen som jag trodde. Tog en alvedon innan läggdags och efter den alvedonen har tillvaron liksom varit blury.

Hög feber, stenont i huvudet och totalt orkeslös. Att tömma diskmaskinen igår var som att bestiga mount everest. För varje minut jag lämnar säng eller soffa måste jag kompensera med en timmes sömn. Typ.

Leva life. Not so much just nu. Men drömmer mig bort till friskare tider. Till träning, energi, semester i Korsika och allt annat skönt som väntar.

Har du klarat dig från mördarinfluensan eller ligger du, liksom jag, och tänker på vilka sånger som ska spelas på din begravning?

Ps 1. Gjorde en supergod smoothie idag som jag måste dela med mig av (på bilden ovan):
1 dl naturell youghurt (den fetaste)
1 dl färskpressad äppeljuice
1 dl kokosmjölk
1 tsk vaniljpulver
15 stora blad av mynta
–> mixa –> njut!

Ps 2. Boken badskumt: LÄS DEN!

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s