♥ Veckans vegetariska ♥

För mig, som är väldigt förtjust i indisk mat, och då särskilt de något mildare rätterna (svenne-banan som jag är) så var den här halloumigrytan med indiska smaker g.u.d.o.m.l.i.g! Vanligtvis tar indisk matlagning ganska lång tid om man gör den från grunden men denna gick supersnabbt.

En kollega till mig hade denna rätt som lunchlåda för en tid sedan och jag var snabb på att fråga om receptet. Ursprungsreceptet kommer från bloggen gowell/sofia nilsson.

Jag tog 1/2 chili istället för en hel, uteslöt ärtor, förstekte halloumin innan jag slängde ner den i grytan och hade även lite fryst persilja i. På toppen vid servering hade jag en klick matlagningsyoughurt och färsk koriander. Såååå smarrigt!

img_2663

img_2669
Lova att testa denna om du gillar indiskt. Du kommer inte bli besviken!

XXX
Sig 1.1.3-2

En reaktion på ”♥ Veckans vegetariska ♥

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s