♥ Han är hemma igen ♥

FullSizeRender (28).jpg
Två förväntansfulla tjejer som återigen satt i trappan igår kväll. Denna gång för att välkomna pappa hem från Riga. Jag lyckades hålla den lilla vaken och det var himla mysigt att se tjejernas lycka när han klev innanför dörren ♥

Idag fick jag sovmorgon (måste fokusera på att sova bort påsarna under ögonen som jag lyckats skapa under denna vecka) :)
Åt en snabb frukost när jag klev upp och sedan åkte hela familjen till gym och sim. Jag tränade och de andra plaskade runt i simhallen.
IMG_2759

FullSizeRender (29)
Jag har haft spänningshuvudvärk sedan i onsdags som verkligen envisats och inte gett med sig. Trodde att det skulle släppa igår när jag kom hem men nope. Däremot efter träningen idag–> borta! Ytterligare ett bevis på hur träningen gör gott.

Lillan har precis vaknat efter sin eftermiddagsnap här hemma. Jag har hunnit tvätta, äta lunch, duscha och dricka kaffe under tiden. Sambon är iväg och handlar och den stora är på playdate hos kompis. Ikväll blir det god mat, vin och filmen wild med Reese Witherspoon (om jag lyckas övertala min bättre hälft). IMG_2748
Det här landade i brevlådan igår så det sysselsätter jag mig med under helgen också. Testing testing = 100% lycka! :)

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s