♥ Veckans vegetariska ♥

Asiatisk färs i salladsblad! Det här receptet var en riktig hit och kommer garanterat bli en återkommande rätt här hemma. Superenkelt att göra och fantastiskt gott! Det som tog tid var att förbereda att hacka och riva grönsaker till kryddningen.

Här hittar du receptet.

Jag uteslöt 1/2 dl fisksås då jag är ganska känslig för den smaken. Tycker det smakar som blöt hund luktar om man överdoserar så jag ökade på mängden soja till 1 dl istället och tog bara några droppar fisksås. Adderade även salt då jag inte tyckte färsen smakade så mycket när det var färdigkryddat enligt recept. Sedan tog jag också 3/4 av chilin istället för hela då jag inte vill ha det för starkt, la till salladslök, använde endivesalladsblad och ökade på mängden koriander och jordnötter (kan aldrig få för mycket av den kombinationen).

Smaka av och ta bort/lägg till efter tycke och smak helt enkelt.
IMG_2542

IMG_2543

IMG_2547

IMG_2548

IMG_2549

IMG_2551
Såååå gott! Lika smidigt att äta som en hel rätt eller som välkomstsnack innan middag.

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s