♥ Sju svåra ♥

”Men gud… hur är det?” frågade hon med omtanke i blick och la en hand på min arm.

Haha! Alltså, den frågan säger allt om min dag. Såg förmodligen ut som sju svåra år när jag slirade in med vagnen på förskolan för att hämta lillan.
Två timmar tidigare hade jag fått hämta den stora på fritids på grund av illamående och ont i magen.

Ah, well… jag fick i alla fall fyra timmar på kontoret idag, alltid något. Kände mig extremt uppvaktad när jag blev avbruten i ett möte av en kollega och hade 511 missade samtal, chat-konversationer och sms med samma budskap från sambo i Riga. Jag måste hämta unge på fritids.

Nu är jag så less på allt VABande och längtar enormt mycket till vår och friskare tider. Hade tänkt skriva om sockerfilmen idag, läsa tidningar och förbereda morgondagens frukost och lunch men jag orkar helt enkelt inte ikväll. Jag är helt slut. Jag har i alla fall preppat sovrum med hink och handdukar (woop woop, two points!)

Nu kan du väl hålla tummen med mig? Please, please, please…
IMG_2932

XXX
Sig 1.1.3-2

2 reaktioner på ”♥ Sju svåra ♥

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s