♥ Att fira in helgen ♥

Lämnar en crazy bananas-vecka bakom mig och har firat in helgen idag med brakfrukost, lunch med 15 coola granntjejer, powerwalk + styrketräning och skagen, bubbel i glaset och suits med fästis nu ikväll. Inte så pjåkigt.

I morgon drar modulvecka 2 på MBAn igång och denna vecka är det Riga som gäller så i morgon kväll säger vi hej då och jag och tjejerna får klara oss ensamma fram till fredag. Fingers crossed att ingen blir sjuk.
fr

gl
Brunettes to the left, blondes to the right. Vilken sida tror du hade roligast? Det bjöds på en supergod asiatisk nudelsallad med teriyaki-lax. Mmmmm-mmmm-mmmm. Ska se om jag kan skrapa fram receptet på den och bjuda på i bloggen.

Klockan 16:30 var jag ombytt och klar för att åka till gymmet och insåg då att det stängde kl 17. Damn it! Ute hade precis en härligt snöblandad mindre storm dragit in över byn. Bara att bita ihop. Ovan en före och en efter haha! Körde ett snabbt hemmapass med styrketräning när jag kom tillbaka för att tina upp kroppen igen.

Nu blir det några rader i bok innan läggdags. I morgon kommer en intervju upp på bloggen med en person som jag hämtar mycket inspiration och kunskap ifrån inom det ekologiska skönhetsområdet. Några gissningar? ;)

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s