♥ Veckans vegetariska ♥

Good morning!

Är du pepp på en ny vecka?

Jag är i alla fall pepp på att ge dig min nr 1 favourite när det kommer till vegorecept. Det kommer här: halloumisallad- inspirerad av Sally Voltaires recept. Med hennes ärthummus blir vegetarisk mat inte mycket godare tycker jag.
Om jag skulle tipsa dig om ett enda vegetariskt recept så skulle det nog vara detta.

Recept för själva salladen hittar du här
Jag byter ut feferonin mot paprika och tycker att man kan ta det man gillar till salladen- det blir lika gott oavsett. Använder mixsallad och brukar även rosta pumpa och solrosfrön att strö på toppen. 
Recept för ärthummusen hittar du här
hs


IMG_1826
Kokar alltid mina ärtor i buljong- då får de bättre grundsmak i hummusen tycker jag
IMG_1830
Tar även lite mer mynta än vad som står i receptet för att jag tycker att det är så vansinnigt gott!
hs2
Alltså kolla… Såååå gott!- och så enkelt (win win)

Ha en fin måndag!

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s