♥ Utveckling ♥

 Riktigt bra dag igår. Känner mig så priviligerad av att vara omgiven av människor som delar mitt engagemang och nyfikenhet kring varumärken, design, kommunikation och det digitala. Tänker ofta på att jag aldrig tidigare har haft en chef som varit renodlad kommunikations- eller marknadschef och att jag nu har 9 personer som alla är proffs inom sina olika områden. Blir så LYCKLIG över det! Älskar att utvecklas och lära mig nytt. 

Avslutade kvällen hemma hos chefen med vin, ost, charkisar, fisksoppa och efterrätt och var sen hemma runt 00. 

Det har varit en intensiv vecka och idag är jag så trött så det snurrar i huvudet. 

Var iväg på fridans hela familjen på förmiddagen och nu är jag på väg in till stan för att möta upp mina föräldrar och syster. Fika, middag och hotellnatt väntar. Jag håller fingrarna för många sköna timmar i hotellsängen i natt :) Har även packat ner träningskläderna om det skulle finnas en lucka i morgon bitti.

XXX
Sig 1.1.3-2

 

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s