♥ Nyårsmål ♥

_MG_2265

_MG_2273
Går igenom nyårsmålen som jag skrev för 2015 och ska skriva ner nya för 2016.

Jag ser inte mina mål som något statiskt utan mer som en vägledning för vad jag vill uppnå. Jag kan konstatera att jag uppnår de flesta av mina mål som jag sätter för året med ”undantaget” att en del blir helt genomförda och andra påbörjade. Jag tycker det är lika bra oavsett. Man ska inte vara för sträng mot sig själv utan livet emellan allt jag vill uppnå ska hinnas med också.

När jag sätter mål så delar jag upp dem i privata och yrkesmässiga och så gör jag delmål för varje stort mål.

Förra året hade jag bland annat ett ekonomiskt mål som handlade om att sluta köpa kaffe på väg till jobbet och bli bättre på att ta med lunchlådor istället för att äta ute. Detta mål behåller jag även för 2016 för där kan jag fortfarande bli bättre.
Ett annat mål var att jag skulle byta jobb vilket genomfördes.

Jag gick även över helt till ekologisk hudvård och har nu också börjat smyga in bättre produkter för håret. 

2015 var ett ganska tufft år för mig. Jag har kämpat som en gnu och paddlat som en galning med fötterna under vattnet för att hålla mig ovanför ytan. Därför välkomnar jag 2016 med öppna armar och hoppas att det blir ett år med mycket skoj, många resor och massa utveckling.

Har du några nyårslöften eller nyårsmål? 

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s