♥ Ho ho ho ♥

jul2
Igår firade vi engelsk julafton hemma hos min syster. Hon är tillsammans med en kille från England och detta år var hans familj och syskon i Sverige så det blev trerätters, smällkarameller och kungakronor vid bordet. Annorlunda och kul!
jul5

jul3Tjejerna var glada hela dagen och den stora längtade som alltid efter tomten.
Jag tillhör de som älskar julafton. Förberedelserna innan, den förväntan som ligger i luften hela dagen, maten, umgänget, att ge/få julklappar. Allt! Jag är inte svart eller vit när det kommer till julklappshandel. Skulle aldrig skippa julklapparna helt men tycker självklart att det finns en gräns. Jag älskar att ge och jag älskar att få.
I år fick jag en efterlängtad råsaftcentrifug så snart blir det juicebonanza här på bloggen :) :) :)
jul4
Försöka få till en bild på mig och båda tjejerna samtidigt… Inte plättlätt!

Nu är vi på väg upp till svärföräldrarna där vi ska sova i två nätter. Jag har en elak förkylning i kroppen så mitt fokus kommer vara vila, promenader och bastu.
I mejlen trillar rea-erbjudanden in i en rasande fart just nu. Vad tycker du om mellandagsrean? Tumme upp eller ner? Jag får en allergisk reaktion bara att tänka på den så mina reamejl raderas innan jag ens läst dem.

XXX
Sig 1.1.3-2

 

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s