♥ Söndagsmood ♥

Alla är småkrassliga här hemma. Minstingen har haft feber sedan i torsdags natt men det märks mest nattetid. På dagarna är hon pigg men hennes influensa light verkar ha gått över på både sambo, mig och äldsta dottern.
Vi skulle egentligen ha firat min mormor med tårta och kaffe idag (hon blir 101 år i morgon) och efterföljande middag hos mina föräldrar men vi vågar inte riskera åka dit och smitta ner henne- eller alla andra för den delen nu när det är så nära julafton.

Så vi tar en lugn dag hemma med avbrott för promenad ute i friska luften och en tur ner till vårt centrum.
Jag måste sen iväg ensam till vårt stora centrum och fixa två sista grejer till tjejerna. Var där igår och tänkte att nu jäklar ska jag vara effektiv men istället sprang jag först in i en bekant som jag inte träffat på länge och fastnade med henne och sedan var en granne i centrum som jag ville säga hej till och då fastnade jag en stund med henne också. Nya tag idag :)

Denna lilla rackare väntar på att få kläder på sig idag och utöver det står limekola (klart!), knäck och rocky road på schemat. Tänkte göra små presentpåsar att ge bort.
_MG_2065.jpg
IMG_3245
Nu ut i den fantastiska vinterdagen. Eeeeeh- not… Grått, grått och åter grått. Var är du, snö? I need you.

XXX
Sig 1.1.3-2

 

En reaktion på ”♥ Söndagsmood ♥

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s