♥ När det inte blir som man tänkt sig ♥

Vi hade ju kräksjukan hemma på besök i slutet av veckan och jag var medveten om att jag tog en risk med att åka till Köpenhamn med tanke på inkubationstid för smitta men både jag och Jenny hade längtat och väntat så länge på den här weekendresan så vi sa bara: VI KÖR!

Igår på restaruangen började jag lagom till efterrätten få magkramper och kände mig illamående. Vi hade tänkt gå vidare efter restaurangen för att ta en drink i köttbyn men jag var mer sugen på att ut och traska i friska luften. Så det gjorde vi och sedan blev det taxi hem. En snabb drink i baren (”jag mår inte dåligt. jag mår inte dåligt”) och sen upp och lägga mig.
Hela natten har jag haft feberfrossa, magkramper och skakningar men, peppar, peppar, så har det inte blivit mer än så och efter att ha vilat nu på förmiddagen så känns det bättre.

Jenny lyckades förlänga vårt rum till klockan 18 så vi kan åka direkt härifrån till Kastrup. Hon är nu ute på stan och jag hänger på hotellrummet i en varm och skön säng.
_MG_1610
Igår kväll innan middagen, lyckligt ovetandes…
_MG_1637.jpg
Dagens häng!

Lite senare idag kommer några Köpenhamnstips upp på bloggen!

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s