♥ Face balm ♥

I found it!

Som jag har letat efter en produkt som hjälper min extremt torra ansiktshud nu under vinterhalvåret.
För några veckor sedan kompletterade jag min ansiktskräm face lotion moist från Maria Åkerberg med night cream more och hoppades att det skulle göra underverk. Det blev bättre men gav inte riktigt det resultat jag hade hoppats på.

I veckan beställde jag istället face balm supplement (nattkräm) och det var precis vad mitt ansikte behövde. Som vaselin lägger den sig över hela ansiktet som en fet slöja och är helt gudomlig. Känns som att vakna upp med ett nytt face dagen efter.

Dagens tips är alltså FACE BALM SUPPLEMENT till dig som gillar MÅs produkter och behöver extra fukt till torr hud. Maria Åkerberg finns bland annat att beställa på Skincity (rekommenderas, är världens bästa serviceföretag!)
_MG_1538.jpg
Hello loverrrrrr

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s